Nya medlemskort och medlemsmöte

Kära medlem!

Nya medlemskort!

I samband med att du nu får fakturan för ditt medlemskap för 2019 har styrelsen beslutat att vi i år ska förnya våra medlemskort.

Korten kommer ha fotografi och ditt namn samt med en informativ text på baksidan om föreningens kriterier för ett medlemskap och en kort historik om STJ på engelska.

När du har betalat medlemsavgiften beställer du själv ditt kort med hjälp av bifogade länk.

Korten kommer att skickas direkt från kortutställaren till dig.

Så här ser de nya medlemskorten ut:

De gamla medlemskorten är ogiltiga från och med den 1 september 2019. Vänligen kassera ditt gamla medlemskortet.

Medlemsmöte med Tanzania

Snart är du välkommen till ett medlemsmöte med Tanzania som vill träffa oss för att få hjälp med att kunna locka fler turister. Inbjudan kommer inom kort!

STJ fyller 40 år!

Det tänker vi fira med ett medlemsmöte i mitten av september. Mer om detta kommer när det börjar dra ihop sig.

Med vänlig hälsning

Maria von Gegerfelt
Ordförande

2 reaktioner på ”Nya medlemskort och medlemsmöte

  1. Hej! Informationen på medlemskortets baksida känns lite oklar. En fråga till styrelsen: Ursäkta ifall jag och andra i föreningen har missat detta, men när fattades och protokollfördes beslutet i styrelsen att bloggare skulle få vara associerade medlemmar i STJ? (Eller är de inte associerade medlemmar?) Eftersom yrkesgrupper inom turistnäringen som inte bedriver journalistik enligt föreningens etiska bestämmelser bara får räknas som associerade medlemmar så borde det väl i så fall betyda att yrkesbloggare / bloggare som associerade ej får tillgång till det nya medlemskortet, som det står ”press” på? Det är bra om vi som är osäkra får veta hur saker ligger till.
    Med vänlig hälsning
    Medlem Ewa Bigestans

  2. Hej! Informationen på medlemskortets baksida känns lite oklar. En fråga till styrelsen: Ursäkta ifall jag och andra i föreningen har missat detta, men när fattades och protokollfördes beslutet i styrelsen att bloggare skulle få vara associerade medlemmar i STJ? (Eller är de inte associerade medlemmar?) Eftersom yrkesgrupper inom turistnäringen som inte bedriver journalistik enligt föreningens etiska bestämmelser bara får räknas som associerade medlemmar så borde det väl i så fall betyda att yrkesbloggare / bloggare som associerade ej får tillgång till det nya medlemskortet, som det står ”press” på? Det är bra om vi som är osäkra får veta hur saker ligger till.

    Med vänlig hälsning

    Medlem Ewa Bigestans

Lämna en kommentar